/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Bărbatul, care a spart geamul la Guvern, astăzi a fost reținut la Parlament

01 august 2021, ora 20:29

Bărbatul care a spart geamul de la clădirea Guvernului le-a dat astăzi emoții celor de la Parlament. Potrivit poliției capitalei, el a venit astăzi lângă clădirea legislativului și ar fi manifestat un comportament agresiv. Au fost imediat alertați oamenii legii, care l-au dus la inspectoratul de poliție. Însă, pentru că nu a distrus nimic, a fost eliberat. Anterior, bărbatul, în vârstă de 37 de ani și orginar din Chișinău, se plângea că vrea să ajungă după gratii pentru că nu are unde locui și nici ce mânca. El a ieșit din închisoare în urmă cu un an și spune că are mai multe dosare pe numele lui. 

Bărbatul care a spart geamul de la clădirea Guvernului le-a dat astăzi emoții celor de la Parlament. Potrivit poliției capitalei, el a venit astăzi lângă clădirea legislativului și ar fi manifestat un comportament agresiv. Au fost imediat alertați oamenii legii, care l-au dus la inspectoratul de poliție. Însă, pentru că nu a distrus nimic, a fost eliberat. Anterior, bărbatul, în vârstă de 37 de ani și originar din Chișinău, se plângea că vrea să ajungă după gratii pentru că nu are unde locui și nici ce mânca. El a ieșit din închisoare în urmă cu un an și spune că are mai multe dosare pe numele lui. 

Atunci, el a declarat că a fost întemnițat de la vârsta de 14 ani și a ispășit o pedeapsă de 22 de ani de pușcărie pentru un furt. Acum, însă, vrea să ajungă din nou în penitenciar, pentru că nu are unde locui și nici cu ce se hrăni. Deși a fost preluat de un echipaj al poliției și dus la Inspectorat pentru audieri, ulterior a fost repus în libertate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram