(foto) Covid, departe de băncile școlii: 550 de cadre didactice, vaccinate în prima zi a maratonului, cu 5 seruri disponibile

550 de persoane, printre care profesori, învățători, educatori și angajați auxiliari de la instituțiile educaționale din oraș, au fost vaccinate ieri, 30 iulie, în cadrul unui maraton dedicat cadrelor didactice. Maratonul continuă și astăzi, fiind disponibile 4 seruri: Pfizer, Johnson&Johnson, AstraZeneca și Sinovac, dar și Sputnik, pentru cei care trebuie să primească doza 2.

Foto: colaj

Viceprimarul Angela Cutasevici, împreună cu responsabili din cadrul Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport, a mers ieri la Centrul municipal de vaccinare (str. Petru Rareş, 18), pentru a se asigura de buna organizare a evenimentului.

Capacitatea Centrului municipal de vaccinare este de 1200 de persoane pe zi. La maraton sunt disponibile vaccinuri de la diverși producători: Pfizer, Johnson&Johnson, AstraZeneca, Sinovac și Sputnik V (doza 2). Serul este administrat gratuit, în baza actului de identitate, după principiul primul venit, primul servit.

Maratonul şi va continua şi astăzi, 31 iulie, în intervalul orelor 08:00-17:00, când sunt așteptați să se imunizeze împotriva Covid-19 angajaţii Direcției generale pentru protecția drepturilor copilului şi cei ai Direcţiei Cultură.



Pub