Natalia Gavrilița, „onorată și hotărâtă să împlinească așteptările cetățenilor”: Când va anunța numele viitorilor miniștri

Deputata PAS Natalia Gavrilița, actual candidat desemnat la funcția de premier, a venit cu prima reacție, după semnarea decretului de către președinta Maia Sandu. Într-o postare pe facebook, aceasta anunță că la începutul săptămânii viitoare va face publică lista de miniștri și speră că va fi învestit în Parlament.

Foto: Unimedia
„Azi am fost nominalizată de președintele Maia Sandu la funcția de prim-ministru. Sunt onorată și hotărâtă să împlinesc așteptările cetățenilor. La începutul săptămânii viitoare voi face publică lista de miniștri și sper, tot săptămâna viitoare să avem învestirea în Parlament. Urmează o perioadă de muncă, reorganizare a instituțiilor de stat și recuperare economică”, a scris Gavrilița.

Natala Gavriliță a fost oficial desemnată la funcția de premier de către președinta Maia Sandu. Decretul a fost semnat în această dimineață. Aceasta are la dispoziție 2 săptămâni pentru a constitui echipa și pentru a elabora programul de guvernare.

Consultările au avut loc în această dimineață. Cei de la BECS au lipsit și au declarat că „regretă că Maia Sandu nu a venit la Parlament”.

Cei de la Șor au declarat că vor susține Guvernul Gavriliță.


Pub