A renunțat la fotoliul de consilier pentru cel de deputat: „Mulțumesc colegilor pentru cooperare, care sper că va continua”
Elena Bodnarenco renunță la fotoliul de consilier și îl alege pe cel de deputată. Anunțul a fost făcut astăzi de către deputata BECS, care a mulțumit colegilor pentru experiență și cooperare care „speră că va continua”.
Foto:

„În legătură cu alegerea mea în funcția de deputat al Parlamentului Republicii Moldova, am solicitat să fie declarat vacant mandatului meu de consilier al Consiliului municipal Soroca ales pe Partidului Comuniștilor din Republica Moldova. Le mulțumesc colegilor din Consiliul municipal și aparatul Primăriei Soroca pentru experiență și cooperare, care sper că va continua într-o nouă calitate”, a scris deputata, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor are 32 de deputați în Parlament, dintre care 22 - de la PSRM și 10 de la comuniști.

Elena Bodnarenco a fost deputată în perioada 2014-2019 și în Legislatura 2005-2010. Aceasta a fost și primarița orașului Soroca din 2011 până în 2015.


Pub