Oportunități de dezvoltare pentru începătorii din domeniul telecomunicațiilor!

Vrei să obții noi competențe în domeniul rețelisticii, să fii mentorat de specialiști din străinătate și să fii angajat într-o companie internațională? Atunci participă la cea de-a doua ediție a programului de angajare, lansat de compania Gilat Satellite Networks în parteneriat cu Tekwill Academy. Programul este conceput cu scopul de a instrui specialiștii și a le oferi noi oportunități de dezvoltare.

Programul se va desfășura timp de 6 săptămâni în incinta oficiului Gilat din Chișinău și va conține oportunități de instruire și angajare pentru 10 participanți. Printre principalele beneficii se numără:

  • O oportunitate de angajare într-o companie internațională
  • Activități de training și mentorat cu specialiști locali și din Israel
  • Cunoștințe noi de Network Support și Quality Assurance
  • Lucru în laborator cu simularea situațiilor reale
  • Extinderea rețelei de networking
  • Schimb intercultural
  • Antrenarea abilităților de comunicare în engleză
  • Certificarea competențelor obținute

Cum poți participa la program?

Doritorii de a participa la program trebuie să dețină cunoștințe de bază în domeniul rețelisticii, la nivelul CCNA (Cisco Certified Network Associate) pentru a putea avansa și învăța mai multe despre Satellite Engineering. De asemenea, participanții vor fi selectați și după nivelul de cunoaștere al limbii engleze: conversațional, scris și verbal, dar și după disponibilitatea de a fi prezenți fizic la birou a câte 6 ore timp de 5 zile pe săptămână.

Pentru a participa la program trebuie să parcurgi următoarele etape:

  1. Încarcă CV-ul actualizat aici.
  2. Completează testul teoretic din 30 de întrebări grilă din domeniul rețelisticii aici.

Candidații selectați după aceste 2 etape vor fi invitați la un interviu. Ulterior, cei care vor fi acceptați în program, timp de 4 săptămâni, vor avea parte de training cu un specialist local și timp de 2 săptămâni – cu un expert din Israel. Pentru mai multe detalii, vezi curriculumul complet al programului.

Despre Gilat Satellite Networks

Gilat Satellite Networks este un important furnizor global de comunicații de bandă largă prin satelit. De peste 30 ani proiectează și fabrică echipamente de ultimă oră, livrând soluții inovative și servicii partenerilor acestora. Produsele Gilat sunt utilizate în peste 90 de țări și răspund nevoilor de conectivitate în zbor, maritim, mobilitate terestră, domeniul apărării și siguranță publică etc. Compania Gilat fiind responsabilă de 80% din instalațiile de satelit. Are operațiuni în peste 20 de țări, iar în Republica Moldova își are sediul de Research and Development cu oficiul în incinta Sky Tower.

Tekwill Academy este locul unde entuziasmul participanților și experiența mentorilor se întâlnesc una cu cealaltă pentru a contribui la eliminarea decalajului dintre specialiștii formați în cadrul instituțiilor de învățământ și necesitățile industriei IT.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.