16:43:13 29.03.2024
Stiri

FOTO // O nouă apariție a ex-judecătorului ucrainean RĂPIT în centrul Chișinăului. Ceaus a apărut în CHILOȚI într-un sat din regiunea Vinița și le-a spus polițiștilor că a fost sechestrat de persoane necunoscute

Actualitate 30.07.2021 15:54 Vizualizări3068 Autor: Ziarul National
FOTO // O nouă apariție a ex-judecătorului ucrainean RĂPIT în centrul Chișinăului. Ceaus a apărut în CHILOȚI într-un sat din regiunea Vinița și le-a spus polițiștilor că a fost sechestrat de persoane necunoscute


Controversatul ex-judecător ucrainean Nicolai Ceaus, care a fost răpit în centrul Chișinăului în luna aprilie curent, a fost reperat de polițiștii ucraineni într-un sat din regiunea Vinița.

Acesta a fost depistat de oamenii legii din statul vecin în apropierea satului Mazurivka, regiunea Vinița. Fostul judecător avea doar chiloții pe el.

Portalul strana.ua scrie că poliția a fost alertată de preotul satului Mazurovka. Acesta le-a spus polițiștilor că l-a găsit în sat pe Ceaus.

Strana.ua mai scrie că demisia recentă a șefului Serviciului de Informații a Ucrainei, Kondratyuk, a fost asociată cu această răpire.

Citește și: VIDEO // Ex-judecătorul Ceaus a APĂRUT și NEAGĂ că ar fi fost RĂPIT în centrul Chișinăului: „Da, eu am fost răpit, dar nu acum, ci în 2016. Mulțumesc celor care m-au salvat acum de acea pușcărie”

Citește și: VIDEO // „Răpitul” Ceauș, un nou MESAJ pe Telegram. Acesta e gata să prezinte materiale COMPROMIȚĂTOARE despre cei care l-ar fi răpit în 2016. „Au mai rămas 10 ore… Ei vor face tot posibilul ca eu să tac”

Luat la întrebări de polițiștii ucraineni, Ceaus a spus că a fost răpit de persoane necunoscute.

Citește și: INVESTIGAȚIE // Înțelegerea Palohtiuc-Poroșenko: Cum a fost evacuat de la Kiev și a ajuns la Chișinău judecătorul ucrainean prins cu mită de 150 de mii de euro în borcane. Rolul lui Dorin Damir și al unui afacerist moldovean stabilit în Ucraina

Ex-judecătorul ucrainean, Nicolai Ceaus, ar fi fost răpit din centrul Chișinăului pe 3 aprilie curent. Unele surse media apropiate socialiștilor au scris atunci că fostul judecător ar fi fost transportat în Ucraina în portbagajul unui automobil „Toyota RAV 4” care aparține Ambasadei Ucrainei la Chișinău.

Canalul de Telegram „Index”, apropiat socialiștilor, a publicat o poză cu mașina respectivă, dar și o imagine cu Nicolai Ceaus ce părea bătut, dezvăluind și numele cetățenilor ucraineni care ar fi fost implicați în acest caz.

CITIȚI și SCANDAL DIPLOMATIC? Ce spune ministrul interimar de Interne de la Chișinău despre faptul că ucraineanul Ceaus ar fi fost trecut peste frontieră în portbagajul unei mașini ce aparține Ambasadei Ucrainei în R. Moldova

Mai mult, organele de drept de la Chișinău au reținut două persoane care ar fi avut legătură cu acea presupusă răpire.

Citește și: Parlamentul a creat o comisie de anchetă pentru a investiga cazul RĂPIRII fostului judecător ucrainean de pe teritoriul R. Moldova: Năstase cu Lebedinschi - șefi

Ulterior, Igor Dodon a acuzat-o pe Maia Sandu că ar fi știut despre această operațiune și chiar a cerut demisia președintelui. În Parlament a fost creată o comisie de anchetă în legătură cu acest caz, iar socialistul Dodon a declarat că Maia Sandu s-ar fi grăbit să dizolve actualul Perlament, pentru a nu se afla detaliile răpirii. Maia Sandu a respins toate acuzațiile.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md