(video) De la concertele lor nu pleacă nimeni supărat! Robin and the Backstabbers vor evolua la Chișinău

1.RATB_alternative brunch_cover photo eveniment_artcor

Robin and the Backstabbers cu melanjul lor de rock eclectic și versuri moderniste, criptice, ajung la Chișinău. Formația românească va susține un concert la Artcor pe 6 august, începând cu ora 19.30, iar în partea de debut vei putea asculta trupa autohtonă FlashBlood.

UPDATE! Evenimentul se amână din cauza condițiilor meteorologice. Organizatorii vor veni în scurt timp cu mai multe detalii.

Despre Robin and the Backstabbers: adunați în 2010 de către solistul și compozitorul Andrei Robin Proca după o călătorie solitară de o săptămână prin Munții Călimani, Robin and the Backstabbers își descriu muzica drept „pop melodramatic”. Nu au ajuns o trupă de coveruri după albumul Graceland al lui Paul Simon, așa cum își imaginau la început, dar au reușit să ia pe sus scena de muzică alternativă din România.

Despre FlashBlood: este trupa de indie-rock, formată în 2015, în orașul Strășeni, Republica Moldova. Programul lor artistic este compus din piese cu texte în română, variind de la ritmuri alerte, dansante, funk, la compoziții de o sensibilitate dramatică specifică. În decursul anilor de activitate, trupa s-a remarcat prin diverse proiecte muzicale, sociale, colaborări, festivaluri, concerte mari și mai mici din Republica Moldova și România.

Intrarea la eveniment costă 200 de lei și include un pahar de vin. Biletele pot fi procurate AICI!

Mai multe detalii despre eveniment găsiți AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente