(foto) Tesla a adăugat limba română în maşinile sale şi îşi dezvoltă reţeaua de staţii de încărcare în România

Tesla a început să distribuie din ziua de ieri o actualizare de software prin care se introduc noi funcţii, suport pentru altele, dar şi noi limbi pentru interfaţă, unele disponibile pentru prima dată.

Acum toate meniurile și etichetele pot fi afişate şi în limba română! În plus, asistentul vocal a fost învățat să înțeleagă limba română.

Concomitent cu româna, a fost introdus suport pentru alte două limbi: maghiara și rusa.

Actualizarea 2021.24 a adus și alte modificări. De exemplu, acum vă puteți abona la serviciul de streaming Disney+. Iar modul Car Wash Mode introdus închide toate geamurile, blochează portul de încărcare, dar şi oprește ștergătoarele, modul de securitate, lacătele electronice ale ușilor și senzorii de parcare.

O nouă funcţie pentru camera de bord integrată: în cazul unui accident sau a unei tentative de intrare forțată în maşină (în caz de furt), înregistrarea video este salvată automat pe unitatea de stocare locală în clipuri separate (anterior aceasta automat era trimisă în cloud).

Totodată, şoferului i s-a oferit posibilitatea de a opri reglarea automată a funcţiei anti orbire în oglinzi şi de a alege afişarea energiei rămase în baterie în procente (anterior era arătată doar autonomia prognozată rămasă în km).

Încă o informație ce ţine de Tesla în România:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/