Taximetrele din Chişinău, ca şi “rutierele”, sunt pe cale de dispariție?! Motive

Din 1 septembrie 2022 celebrele “rutiere” din municipiul Chişinău nu vor mai avea voie să circule din cauza dimensiunilor care nu se încadrează în noile standarde, însă concomitent, dacă nu până atunci, ar putea dispărea şi alt tip de transport – taximetrele.

Iată câteva motive pentru care această activitate riscă să fie sistată în scurt timp, în prezent numărul taximetrelor înregistrate, care încă mai activează legal, numărându-se practic pe degete, reieșind din informațiile despre lipsa mașinilor odată ce se încearcă plasarea unei comenzi.

https://www.facebook.com/ATAT.MD/posts/1866784526824235?cft[0]=AZUE6yl89JfZuudm8rGtxVZms8tpG7PZY9WAnAoK1v7g62ePAD4rwQnWSo4rKqoMWTjvCtFDmK8NnF0fWUXbqMCmbpRCNKQVCRQYPTFDuSfDLamO2WwNVebAohPeF21nFVWCgSXXcWMQLgI10XTWaYmO&tn=%2CO%2CP-R

Iată ce a declarat la subiect şi Dmitrii Prohnițchi, specialist principal, responsabil pe domeniul informare şi comunicare cu mass-media din cadrul ANTA, în cadrul unei emisiuni radiofonice.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/