Premierul desemnat Natalia Gavrliță a anunțat că lucrează la lista viitorilor miniștri pe care îi va anunța săptămâna viitoare

Mădălin Necșuțu
30/07/2021

Premierul desemnat Natalia Gavrilița a scris vineri pe pagina sa de Facebook că la începutul săptămânii viitoare va face publică lista miniștrilor din viitorul său cabinet și și-a exprimat speranța că săptămâna viitoare va fi învestit noul Guvern, după ce va veni în fața Parlamentul pentru a prezenta echipa guvernmentală și de a cere votul de încredere deputaților din noul legislativ.

Natalia Gavrilița s-a arătat onorată și hotărâtă să împlinească așteptările cetățenilor. Ea a precizat că urmează o perioadă de muncă, reorganizare a instituțiilor de stat și recuperare economică.

Președintele Maia Sandu a semnat, vineri dimineață, după o rundă de consultări cu toate fracțiunile parlamentare, decretul de desemnare a Nataliei Gavrilița în funcția de premier al Republicii Moldova.

Șefa statului a menționat că are toată încrederea că Prim-ministrul desemnat va veni cu o echipă integră și profesionistă, și că maximum în două săptămâni Republica Moldova va avea un nou Guvern, care să însemne și un nou început pentru țară.

„Oamenii așteaptă schimbări în bine și pentru aceasta este nevoie de acțiuni ferme și de decizii competente, care să pună în prim-plan interesul cetățeanului”, a mai scris președinta Maia Sandu pe Facebook.

Mădălin Necșuțu
30/07/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii