/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

154 de cazuri noi de COVID - 19, între care trei de import! Alți doi oameni au decedat în urma complicațiilor provocate de boală

missing
30 iulie 2021, ora 17:48

154 de cazuri noi de coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore în țară. Asta după ce au fost procesate 6077 de teste. Din numărul total de cazuri, trei sunt de import- câte unul din Turcia, Germania și Rusia. Alte trei cazuri sunt în rândul lucrătorilor medicali. 

Bilanțul îmbolnăvirilor de COVID – 19 a ajuns astfel în țara noastră la 259.356.

În prezent, în instituțiile medicale din țară sunt internați 282 de moldoveni infectați cu noul coronavirus. 48 dintre ei sunt în stare extrem de gravă, 13 fiind conectați la aparate de respirație asistată.

Din păcate, încă doi oameni au decedat în urma complicațiilor provocate de boală. Ultimele victime sunt o femeie de 80 de ani de la Comrat și un bărbat de 55 de ani de la Cahul. Ambii sufereau de multiple afecțiuni grave.

Este și o veste bună! Încă 117 persoane s-a vindecat de COVID. De la începutul pandemiei, 251.967 au învins noul coronavirus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram