‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 25 aprilie, 2024
19.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriIgor Grigoriev, Agrocereale: Efortul nostru a avut succes, Ucraina ne oferă 20 de mii...

Igor Grigoriev, Agrocereale: Efortul nostru a avut succes, Ucraina ne oferă 20 de mii de autorizații portuare

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Astăzi, 30 iulie, Asociația Exportatorilor și Importatorilor de Produse Agricole și Cerealiere a prezentat raportul de activitate.

Potrivit directorului executiv al asociației, Igor Grigoriev, în ultimele luni au fost întreprinse mai multe măsuri pentru a soluționa probleme exportatorilor de cereale.

Una dintre acestea este oferirea autorizațiilor portuare de către Ucraina pentru exportatorii din Moldova.

„Eforturile noastre au avut succes, noi fiind auziți de partea ucraineană, care săptămâna trecută a luat decizia de a ne distribui 20 de mii de autorizații (dozvoluri) portuare, care astăzi ajung la Chișinău și de mâine vor fi distribuite pentru a ne ușura exportul spre porturile ucrainene. Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat și au asigurat partea reglementară și tehnică de asigurare cu autorizații (dozvoluri) de transport”, a menționat în cadrul adunării Igor Grigoriev.

Amintim că, la forumul regional Dezvoltarea Infrastructurii Sudului Ucrainei organizat pe 17 iunie, reprezentanții asociației au solicitat anularea autorizațiilor de transport, sau majorarea numărului acestora până la 20 de mii.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›