image
Sursa foto: Getty Images

Kylian Mbappe i-a închis ușa lui Real Madrid! Starul francez a anunțat ce pune la cale

Kylian Mbappe (22 de ani), atacantul lui Paris Saint-Germain, mai are un an de contract cu formația franceză, iar presa din Spania a scris în perioada recentă că Real Madrid va încerca să îl transfere încă din această vară, președintele Florentino Perez fiind un admirator mai vechi al jucătorului.

Cu toate acestea, Mbappe anunță că nu are de gând să plece de la PSG, cel puțin până la finalul contractului. Fotbalistul cotat la 160 de milioane de euro visează să câștige trofeul Champions League în tricoul formației de pe Parc des Princes. Cel mai aproape a fost în sezonul 2019/2020, când a ajuns până în finală, una pierdută împotriva lui Bayern (0-1).

"Cel mai mare vis al meu este să câștig Liga Campionilor cu PSG, ar fi ceva fantastic", a spus Kylian Mbappe, pentru revista oficială a clubului, potrivit As.

În schimb, presa internațională scrie că Mbappe nu intenționează să semneze un nou contract cu PSG, astfel că acesta poate fi ultimul său sezon la Paris. Atacantul ar fi refuzat mai multe propuneri de prelungire a înțelegerii și ar fi hotărât să plece liber de contract în vara anului următor.

Declarația lui Mbappe vine la scurt timp după ce Marca anunța că Real Madrid este pregătită să facă un efort major și să ofere 180 de milioane de euro pentru transferul jucătorului de la PSG. Madrilenii ar avea deja la dispoziție în conturi suma de 122 de milioane de euro, la care se adaugă alte 50, obținute din vânzarea lui Raphael Varane la Manchester United.

Fotbalistul s-a întors săptămâna trecută în lotul lui Mauricio Pochettino și a luat parte la vizita medical dinaintea noului sezon din Ligue 1.

Potrivit Mundo Deportivo, Kylian Mbappe a purtat o discuție cu tenicianul argentinian în care i-a spus decizia sa în ceea ce privește viitorul său la PSG.

Se pare că Mbappe nu renunță la dorința sa de a deveni jucătorul celor de la Real Madrid, dar din respect față de suporteri și față de conducerea clubului din capitala Franței, Kylian Mbappe nu va forța o plecare de la PSG.

Șeicii au încercat să negocieze cu Mbappe, dar campionul mondial a refuzat să semneze prelungirea contractului.

De cealaltă parte, nici Florentino Perez nu se grăbește cu transferul lui Mbappe. Din cauza problemelor financiare cu care se confruntă clubul, președintele madrilenilor a anunțat că nu se vor mai face transferuri în această perioadă de mercato.

Anul viitor, însă, ”galacticii” vor avea posibilitatea să dea o adevărată lovitură pe piață, atunci când Mbappe va putea în sfârșit să îmbrace echipamentul alb.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: