image
Sursa foto: Jurnal.md

Numărul cazurilor de infectare continuă să crească: 184 de cazuri noi de Covid și trei decese, înregistrate astăzi în RM

RM a înregistrat 184 de cazuri noi de infectare cu virusul Covid și trei decese în ultimele 24 de ore. 26 de cazuri sunt de import și au fost depistate la persoane revenite din Spania - 5, 4-Italia, 3- Marea Britanie, 3-Turcia, 2-Romania, 2-Rusia, 2-Ucraina, 1-Belgia, 1-Danemarca, 1-Franța, 1-Germania, 1-Irlanda.

În total au fost efectuate 5 672 de teste, dintre care 1635 – teste Rapid -Antigen.

Din numărul de cazuri înregistrate astăzi, patru sunt în rândul lucrătorilor medicali. Este vorba de un medic și trei asistenți medicali.

În total, în spitale sunt internați 321 de persoane confirmate cu infecția Covid, dintre care 55 în stare extrem de gravă, iar11 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată.

În tratament la domiciliu cu forme ușoare și moderate de Covid se află 743 de persoane, iar 23.817 sunt sub supraveghere la domiciliu.

Totodată, Ministerul Sănătății anunță despre înregistrarea altor trei decese. Este vorba de doi bărbați și o femeie din raioanele Cantemir, Strășeni și UTA Găgăuzia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: