WOWGUST! Yardsale la MoldovaFilm!

Dacă ai fost vreodată la Yardsale, cu siguranță știi că vom avea cea mai tare întâlnire din august. Și dacă nu ai făcut-o până acum, fii sigur că vei veni la un târg interesant de design, cu oameni și lucruri neobișnuite, decorațiuni luminoase, târg ecologic, un spațiu de curs, o zonă mare pentru copii cu obstacole interesante, muzică faină și muuult verde.

Cel mai important – vei descoperi un spațiu de picnic enorm, cu o mare de mâncăruri delicioase și băuturi pe gustul fiecăruia. Ia loc pe iarbă, în hamac, cu un pahar răcoritor de bere artizanală, vin sau spumant. Încearcă burgerii, hot-dogurile și clătitele savuroase, gustă din brânză și tartine cu roșii, înghețată și deserturi hand-made. Și cel mai important — zâmbește și simte-te bine. Iar seara, nu uita să dansezi, pentru că următoarea noastră întâlnire va fi tocmai în septembrie.

Hai să ne distrăm, facem cumpărături și dansăm de la 12:00 la 20:00. Luați-vă copiii, părinții, prietenii, câinii și chiar pisicile cu voi!

08 august 2021

12:00

80 mdl

Mai multe detalii găsești accesând acest link.

Atenție: toate măsurile de prevenire și atenuare a infecției cu COVID-19 vor fi respectate cu strictețe pe teritoriul târgului – nu uitați măștile de protecție, iar noi suntem responsabili pentru dezinfectant. Jos cu îmbrățișările — să trăiască sărutările aeriene!

Particip la organizarea și asigurarea logisticii evenimentelor corporative și culturale de mai mult de 10 ani. La Moldova.org sunt responsabil de relațiile cu clienții comerciali, dar și de toate aspectele logistice și administrative ale redacției, astfel încât colegii și colegele să nu ducă lipsă de nimic în procesul de lucru.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.