15:27:56 29.03.2024
Stiri

VIDEO // Sala VIP prea mică pentru „delegația OFICIALĂ” Dodon, care a revenit din vacanța de LUX de la Bodrum. Bodyguarzii au făcut zid pentru ca socialistul să nu fie deranjat

Actualitate 29.07.2021 09:27 Vizualizări2803 Autor: Ziarul National
VIDEO // Sala VIP prea mică pentru „delegația OFICIALĂ” Dodon, care a revenit din vacanța de LUX de la Bodrum. Bodyguarzii au făcut zid pentru ca socialistul să nu fie deranjat


Deputatul Igor Dodon a revenit noaptea trecută din vacanța de lux din Turcia. Acesta, împreună cu membrii familiei sale, a trecut prin sala delegațiilor oficiale, ca și la plecare. Zborul a ajuns puțin după miezul nopții la Chișinău, cu întârziere, iar Dodon a încercat să plece în maximă discreție, ieșind din sala VIP prin care trec delegațiile oficiale, scrie jurnal.md.

Reporterul care a încercat să discute cu Igor Dodon nu a fost lăsat de ofițerul de pază să se apropie. La întrebarea de ce, acesta i-a răspuns: „De-atâta!”, sintagmă care l-a „consacrat” pe fostul șef de stat.

Citește și: FOTO // Igor Dodon, DECONSPIRAT: Acesta s-ar afla într-o vacanță de LUX în Turcia cu familia, iar la plajă merge însoțit de doi BODYGUARZI

Igor Dodon, care a lipsit de la ședința de constituire a noului Legislativ, a plecat pe 20 iulie în vacanță cu familia la Bodrum, o destinație de lux, supranumită „Saint-Tropez-ul” Turciei.

Dodon și familia sa ar fi fost cazați la un hotel unde costul unui sejur pornește de la 5 000 de euro. La plecare, aceștia au trecut tot priin Sala Delegațiilor Oficiale a Aeroportului din Chișinău.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md