18:05:53 28.03.2024
Stiri

FOTO // Igor Dodon, cel mai BRONZAT dintre deputați. Liderul socialiștilor nu a scos niciun cuvânt la ședința Parlamentului, iar Voronin i-a amintit că a fost un președinte „NELEGITIM”

Actualitate 29.07.2021 10:59 Vizualizări3607 Autor: Ziarul National
FOTO // Igor Dodon, cel mai BRONZAT dintre deputați. Liderul socialiștilor nu a scos niciun cuvânt la ședința Parlamentului, iar Voronin i-a amintit că a fost un președinte „NELEGITIM”


Fostul președinte al R. Moldova, deputatul Igor Dodon, revenit în această noapte de la mare, nu a scos niciun cuvânt la ședința de astăzi a Parlamentului. Acesta a luat loc lângă liderul fracțiunii Blocului comuniștilor și socialiștilor”, Zinaida Greceanîi.

Citește și: FOTO // Igor Dodon, DECONSPIRAT: Acesta s-ar afla într-o vacanță de LUX în Turcia cu familia, iar la plajă merge însoțit de doi BODYGUARZI

Dacă Dodon a tăcut, partenerul său de bloc, Vladimir Voronin, a ținut un discurs în plenul Parlamentului și a aruncat o „piatră” în direcția lui Dodon. Comunistul a ținut să sublinieze că dânsul a fost ultimul președinte „legitim” al R. Moldova.

Citește și: VIDEO // Sala VIP prea mică pentru „delegația OFICIALĂ” Dodon, care a revenit din vacanța de LUX de la Bodrum. Bodyguarzii au făcut zid pentru ca socialistul să nu fie deranjat

De menționat că Igor Dodon nu a fost la ședința de constituire a Parlamentului de legislatura a XI-a, deoarece se afla cu familia la mare. Socialistul a revenit în această noapte din Turcia, unde s-a odihnit într-un resort de lux.






Foto: Realitatea.md


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md