10:54:26 16.04.2024
Stiri

SCANDAL SEXUAL // Golovatiuc nu-și aduce aminte că a ieșit GOL în fața unei angajate a misiunii diplomatice, dar admite că ar putea să fie DEMIS: „Eu nu cunosc, nu înțeleg despre ce vorbiți. De unde așa informații? Am fost învinuit de orice”

Actualitate 29.07.2021 17:20 Vizualizări2980 Autor: Ziarul National
SCANDAL SEXUAL // Golovatiuc nu-și aduce aminte că a ieșit GOL în fața unei angajate a misiunii diplomatice, dar admite că ar putea să fie DEMIS: „Eu nu cunosc, nu înțeleg despre ce vorbiți. De unde așa informații? Am fost învinuit de orice” realitatea.md


Ambasadorul R. Moldova în Federația Rusă, Vladimir Golovatiuc, nu-și amintește că ar fi hărțuit sexual o angajată a misiunii diplomatice de la Moscova, chiar dacă Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) a recunoscut astăzi că rechemarea acestuia ar avea legătură inclusiv cu „aspecte care vizează comportamentul” dânsului.

Ambasadorul susține că este în concediu și nu cunoaște despre acuzațiile pe care i le aduce o angajată a misiunii diplomatice pe care o conduce.

Citește și: Scandal SEXUAL cu implicarea AMBASADORULUI R. Moldova la Moscova. Acesta s-ar fi dezbrăcat GOL PUŞCĂ în faţa unei angajate a misiunii diplomatice: „Eu am reușit să fug din reședință. Sunt în continuare ȘOCATĂ, stresată și nedumerită”

„Eu sunt în concediu de la 24 iulie. Trebuia în iunie, dar din cauza alegerilor, am scris cererea deja după alegeri. Eu nu cunosc, nu înțeleg despre ce vorbiți. De unde așa informații? Înainte de plecarea mea la Moscova și după, am fost învinuit de orice”, a declarat Golovatiuc pentru jurnal.md.

Acesta admite că ar putea să nu se mai întoarcă la Moscova.

Citește și: Ambasadorul Golovatiuc, RECHEMAT de MAEIE, după ce ar fi încercat să SEDUCĂ forțat o angajată a misiunii diplomatice de la Moscova: „În cadrul ministerului se promovează toleranță zero față de ABUZURI de oricare tip”

„Eu sunt în concediu, iar ieri am fost rechemat din concediu pentru consultații. Noul Guvern va decide ce face cu mine. Asta e procedura normală. Aștept ce va decide noul Guvern. Eu n-am fost acuzat, eu vă rog. Acum deschis – eu sunt aici, la Chișinău, poate mâine sau poimâine o să plec la Briceni. N-am planuri să fug, să plec undeva, la mare sau nu știu unde. Eu sunt aici, nicio problemă. Eu înțeleg, sunt multe probleme în țară… astăzi e prima ședință a Parlamentului, haideți să ne orientăm spre rezolvarea problemelor importante”, a mai adăugat Vladimir Golovatiuc.

Ambasadorul R. Moldova în Federația Rusă, Vladimir Golovatiuc, a fost rechemat de MAEIE, după ce ar fi încercat să seducă, chiar în incinta misiunii diplomatice, o angajată.

„El m-a invitat la reședința dumnealui care este amplasată în incinta ambasadei. Dumnealui avea dubii în privința vestimentației pe care trebuia să o ia la o cină. Când eu am intrat, dumnealui nu avea haine pe el. El m-a întrebat dacă eu știu cum el ar trebui să se îmbrace, după care a încercat să mă cuprindă și m-a întrebat cum să meargă într-o stare atât de excitată, cum să iasă din casă când trebuie «calmat». Eu m-am eschivat și am reușit să fug din reședință. Îndată după cele întâmplate, eu am anunțat colegul de la ambasadă, dar și organele poliției din Rusia. Mă aflam într-o stare de șoc, într-o stare de nervozitate maximă, profund rușinată de ceea ce mi s-a întâmplat. Este inadmisibil acest lucru”, a povestit femeia, care pretinde că a trăit șocul vieții după acest incident.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md