image
Sursa foto: Instagram

Messi s-a antrenat alături de soția sa în vacanță! Argentinianul nu a scăpat-o din ochi pe Antonela

Lionel Messi se află în Republica Dominicană, unde se bucură de vacanță alături de soția sa, Antonela Roccuzzo, și de cei trei fii ai săi, Thiago, Mateo și Ciro.

Messi a distribuit pe rețelele de socializare mai multe videoclipuri în care soția sa, Antonela, se antrenează în sala de forță, în prezența sextuplului câștigător al Balonului de Aur.

Cu toate că se poate bucura de peisajul tropical pe care îl oferă Dominicana, fotbalistul argentinian nu poate sta departe de sport. Chiar dacă nu se află pe terenul de fotbal, Messi petrece mult timp în sala de forță în compania soției sale.

Vedeta de la Barcelona a distribuit mai multe videoclipuri pe rețelele de socializare în care Antonela apare în timp ce, sub atenta supraveghere a lui Messi, face diferite exerciții fizice, de la genoflexiuni, la sărituri sau chiar exerciții cu greutăți.

Viitorul lui Lionel Messi (34 de ani) la Barcelona rămâne, deocamdată, incert. Clasată doar pe locul trei în La Liga stagiunea precedentă, Barcelona continuă să lucreze pentru a obţine o nouă înţelegere cu jucătorul argentinian.

Catalanii îşi doresc cu disperare să-l păstreze pe Messi la echipă, care în ciuda scăderii salariului său cu aproape 50 % este în continuare cel mai mare de la Barcelona. Dacă vor reuşi să obţină un nou contract, câştigătorul a şase Baloane de Aur va trebui să se alăture clubului spaniol săptămâna viitoare.

Potrivit As.com, proaspătul câştigător al Copa America cu naţionala Argentinei, Messi ar trebui să se alăture lotului Barcelonei luni, 2 august. Rămas fără contract de la 1 iulie, Lionel Messi nu va juca în amicalul de pe 31 iulie cu Stuttgart, şi nu este certă prezenţa sa nici la amicalele cu Red Bull Salzburg (4 august) sau cu Juventus (8 august).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: