(video) Râu de apă potabilă, pe strada Industrială: „Frumos” curge deja de o săptămână. Reacția Apă Canal

Internauții au postat un video în care strada Industrială, din sectorul Ciocana, este traversată de pârâiașe cu apă. Autorul postării afirmă că deja de o săptămână încearcă să primească un răspuns de la Apă Canal. La rândul său, ofițera de presă a instituției, contactată de redacția UNIMEDIA, afirmă că apelul a fost recepționat ieri, iar lucrările deja au început.

Foto: UNIMEDIA

„Frumos curge apa pe str. Industrială deja de o săptămână! Am apelat ieri la serviciul Apă Canal și nici o reacție, dimpotrivă mi-au și vorbit nu chiar plăcut! Să-i scoată aceste toane din salariul gras al directorului! Jos oamenii incompetenti!”, este textul care însoțește video cu avaria de la Ciocana.

Întrebată de reportera UNIMEDIA despre această situație, Nedejda Fotescu, ofițera de presă a instituției, a relatat că apelul a fost recepționat abia ieri.

„Astăzi lucrările au început, apelul a fost recepționat ieri. Nu este o avarie de o săptămână. Atunci când este o situație de avarie noi dăm prioritate în funcție de gradul de importanță”, a precizat Nadejda Fotescu, pentru UNIMEDIA.


Pub