fbpx

București: Un bărbat, mușcat de un șobolan în plină stradă. Autorități: „Tratamentele de deratizare sunt în desfășurare”

Un bărbat a fost mușcat de un șobolan pe o stradă din centrul Bucureștiului, iar în urma incidentului Primăria generală locală a precizat că tratamentele de deratizare sunt în plină desfășurare. Incidentul s-a petrecut marți seara, pe o stradă din zona Icoanei, aproape de Piața Romană. Bărbatul a ajuns la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș”, unde a primit tratament.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Mușcături de șobolani am mai avut chiar, dacă se întâmplă rar. Înseamnă reguli de igienă precare, dar astfel de situații trebuie evitate”, a spus medicul Adrian Marinescu de la „Matei Balș”, scrie g4media.

Acesta a adăugat că bărbatul se simte bine, pentru că a suferit o mușcătură ușoară la picior. El a mai spus că au mai fost astfel de cazuri, însă în general la persoane care locuiesc în zona rurală din împrejurimile Capitalei.

Primăria Bucureștiului precizează, în urma acestui incident, că „tratamentele de deratizare sunt în plină desfășurare pe spațiile verzi din proprietatea PMB, în spațiile exterioare ale cimitirelor aparținând Administrației Cimitirelor și Crematoriilor Umane (ACCU), în subsolurile blocurilor de locuințe, dar și în subsolurile tehnice ale instituțiilor din subordinea PMB (respectiv spitale aflate în administrarea ASSMB, teatre, biblioteci municipale, muzee, Arena Națională)”

„Compania Municipală Eco Igienizare București pune la dispoziția cetățenilor numărul de telefon 0752.041.898 (dispecerat 24h/24h), unde aceștia pot face sesizări și reclamații în legătură cu apariția posibilelor focare de infestare în Capitală”, se mai arată în comunicatul Primăriei de la București.

Articole asemănătoare

Back to top button