/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Noi explozii, ajutor UE și pericol atomic. Stefanciuk a semnat legea mobilizării

/VIDEO/ Accident în Capitală. Un automobil s-a transformat într-un morman de fiare după ce s-a lovit cu un autocamion

missing
28 iulie 2021, ora 22:09

Accident grav în Capitală! Un șofer s-a izbit cu automobilul într-un autocamion, a derapat de pe traseu și a ajuns într-un copac de pe marginea drumului. Totul s-a întâmplat în această dupăamiază, la o intersecție din sectorul Râșcani. Potrivit poliției, un pasager a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Oamenii legii au fost sesizați despre acest caz prin intermediul Serviciului 112. Potrivit Poliției, totul s-a întâmplat în această după-amiază, la intersecția străzilor Mihail Sadoveanu și Studenților. Bărbatul, care se afla la volanul unei mașini de model Toyota, în timp ce conducea, s-a lovit de un autocamion și a derapat de pe traseu.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un copac de pe marginea drumului, care a fost doborât la pământ. Imediat, la fața locului s-a deplasat un echipaj al Secției Documentare Accidente Rutiere din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că automobilul Toyota, care era condus de șofer de 46 ani, a pierdut controlul volanului, a derapat de pe traseu și s-a tamponat în obstacol. În urma impactului, la spital a fost transportat pasagerul, pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Pe acest caz a fost inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și a cauzei din care șoferul a pierdut controlul asupra volanului. Șoferul va fi sancționat conform legislației în vigoare, ținând cont și de leziunile cu care s-a ales pasagerul, care se afla în autoturismul implicat în accident.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram