image
Sursa foto: Jurnal.md

O femeie, găsită spânzurată într-o pădure din raionul Nisporeni

Trupul neînsuflețit al unei femei a fost găsit spânzurat într-o fâșie forestieră din localitatea Călimănești, din raionul Nisporeni.

La 24 iulie 2021, ora 22.10, prin intermediul Serviciului “112”, în Serviciul de gardă al IP Nisporeni, a parvenit informația telefonică, de la o locuitoare a raionului Nisporeni,precum că, din seara zilei de 22.07.2021, sora sa, de 55 de ani a plecat de la domiciliu din satul Călimănești raionul Nisporeni și până în prezent nu a revenit.

La fața locului a forganizată deplasarea Grupei Operative a IP Nisporeni, care în urma cercetării la fața locului a stabilit telefonul mobil a acesteia în camera unde dormea, iar femeia nu se afla în gospodărie. Totodată, s-a constatat că victima locuiește de una singură iar în ultima perioadă nu răspundea la apelurile telefonice a copiilor.

Preliminar s-a constatat că femeia avea probleme de sănătate.

Pe cazul dat s-au efectuat căutări de către efectivul subdiviziunilor poliției.

La 27 iulie 2021, ora 13.00, în urma desfășurării unei operațiuni de căutare de către întreg efectivul IP Nisporeni, victima a fost depistată spânzurată de o creangă a unui copac într-o fâșie forestieră în apropiere de satul Călimănești raionul Nisporeni.

Cadavrul femeii a fost transportat la CML, pentru a stabili cauza decesului.

Poliția a inițiat o anchetă pentru a stabili toate circumstanțelor.

Noutăţile partenerilor

comentarii: