Interpreta MakSim a fost trezită din comă, pentru a i se verifica starea de sănătate: Ce spun medicii

Veste bună despre starea de sănătate a interpretei din Federația Rusă, MakSim, care se află de mai bine de o lună în comă artificială. Medicii au decis să-i întrerupă „somnul medicamentos” pentru a verifica starea Marinei Maximova, scrie SHOK.MD cu referire la gazeta.ru

Foto: rian.ru

Interpeta poate respira singură și comunică prin gesturi. Cu toate acestea medicii sunt rezervați să facă unele prognoze.

„Periodic ea este scoasă din comă pentru a se verifica, dacă poate respira singură, de exemplu. Deși există o dinamică pozitivă, starea ei de sănătate oricum rămâne grav stabilă”, a precizat managera interpretei, Iana Bogușevkaia.

„Suntem foarte bucuroși că starea de sănătate a Marinei s-a îmbunătățit”, a scris clubul sportiv „Spartak” pe Twitter.

Interpreta MakSim a fost internată în spital de la mijlocul lunii iunie. Medicii au decis, după câteva zile, să o conecteze la un aparat de ventilare artificială a plămânilor și artista a fost indusă în comă artificială. Asta din cauza unei pneumonii severe, care afectase plămânii artistei în proporție de 80%. Stranietatea situației era generată de faptul că testul Covid-19 a fost negativ.


Pub