17:40:35 23.04.2024
Stiri

FOTO // Igor Dodon, DECONSPIRAT: Acesta s-ar afla într-o vacanță de LUX în Turcia cu familia, iar la plajă merge însoțit de doi BODYGUARZI

Actualitate 27.07.2021 15:19 Vizualizări10414 Autor: Ziarul National
FOTO // Igor Dodon, DECONSPIRAT: Acesta s-ar afla într-o vacanță de LUX în Turcia cu familia, iar la plajă merge însoțit de doi BODYGUARZI realitatea.md


Liderul Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), deputatul Igor Dodon, care a lipsit luni de la ședința de constituire a noului Parlament, se află în vacanță în Turcia. Acesta ar fi cazat la un hotel de lux din zona Bodrum, iar la plajă ar merge însoțit de doi bodyguarzi, scrie Știri.md, cu referire la surse din interiorul formațiunii lui Dodon.

Familia Dodon ar fi cazată în una dintre cele patru vile prezidențiale cu dotări ultra all inclusive pentru maximum 12 persoane. Fiecare vilă are o suprafață de 800 de metri pătrați, fiind cu vedere spre mare.

Vilele au o cameră mare, un jacuzzi și alte cinci dormitoare pentru oaspeți cu baie privată. Există și o zonă de luat masa și o bucătărie privată.

Fiecare cameră are următoarele facilități: Pillow Menu, bucătărie, serviciu de majordom, serviciu de transfer aeroport, pavilion pe plajă, halat de baie și papuci, seif electronic, mașină de spălat, sistem DVD, internet WI-FI, piscină privată etc.

Unele recenzii turistice îl prezintă printre cele mai bune hoteluri de pe litoralul Mării Egee al Turciei.

Potrivit datelor de pe site-ul complexului hotelier de lux, închirierea unei astfel de locuințe costă 107 719 de lire turcești, echivalentul a peste 227 000 de lei sau în jur de 10 600 de euro.

Sursa citată a încercat să ia legătura cu purtătorul de cuvânt al PSRM care, însă, nu a răspuns la apeluri. De menționat că deputații Blocului „Comuniștilor și Socialiștilor” au refuzat ieri să dezvăluie unde se află Igor Dodon.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md