image
Sursa foto: Jurnal.md/Nadejda Roșcovanu

Marina Tauber: „Partidul Șor va face ceea ce poate face mai bine”

Partidul Șor vor face ceea ce pot face mai bine, vor lucra pentru oameni. Cel puțin asta susține deputata Partidului „Șor” Marina Tauber.

„Țara noastră putea să fie mult mai departe, dacă în ultimii 30 de ani politicienii ar fi conlucrat cu responsabilitate și patriotism în favoarea oamenilor. Partidul „Șor” va face ceea ce poate face mai bine, va lucra pentru oameni”, a spus Marina Tauber.

Deputata a precizat că așteaptă de la noul legislativ „conlucrare și cooperare” pentru binele cetățenilor și pentru „a duce la bun sfârșit programul început de liderul partidului, Ilan Șor în localitățile rurale și în Orhei”.

La rândul său, deputatul Denis Ulanov a accentuat că în ultimul timp atât PAS cât și PG au declarat că vor veni cu inițiativa de a anula imunitatea de deputat ca nimeni să nu se ascundă în spatele acesteia.

„Vreau să amintesc că partidul Șor este cel care a venit în 2019 cu o asemenea inițiativă susținută de 26 de deputați. Pentru aceasta nu este neapărat nevoie de acest teatru politic” a spus deputatul.

Amintim că anterior PG a declarat că va solicita noului Legislativ să interpreteze Legea privind imunitatea deputaților, numele cărora figurează în dosare penale și în funcție de poziția Parlamentului, va decide asupra necesității intervenirii repetate cu solicitarea de ridicare a imunității acestora.

În cazul deputatului Denis Ulanov – urmărirea penală a fost finalizată, în prezent, partea apărării făcând cunoștință cu materialele cauzei penale, dosarul fiind planificat spre expediere în judecată la începutul lunii august curent. Cu referire la Ilan Șor, PG amintește că în privința lui există cauze penale pendinte atât la etapa de urmărire penală, cât și la etapa judecării „care însă nu pot fi finalizate din motivul eschivării acestuia”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: