Corneliu Botgros, dezvăluiri cutremurătoare despre boala care a doborât-o pe interpreta Lidia Bejenaru
Fiul interpretei Lidia Bejenaru Botgros, care s-a stins din viață, susține că mama sa de 68 de ani suferea de cancer, iar în urma operațiilor nu și-a mai revenit.

Foto:

„A avut probleme la colon, cancer, și în urma operațiilor nu și-a mai revenit, nu știu exact cauza, probabil inima. Ea a fost operată de trei ori timp de o săptămână”, a declarat pentru tv6, Corneliu Botgros, violonist Orchestra de muzică populară „Lăutarii”.

A decedat interpreta Lidia Bejenaru Botgros, soția lui Nicolae Botgros. Despre aceasta a anunțat directorul general „Moldova-Concert”, Andrei Locoman pe pagina sa de Facebook.

Lidia Bejenaru este o interpretă de muzică populară din Republica Moldova, soția dirijorului Nicolae Botgros. S-a născut într-o familie numeroasă. A făcut studii muzicale la Școala de Iluminare Culturală „Elena Sârbu” din Soroca între anii 1968–1971. Soția maestrului și-a început cariera de solistă prin a se înscrie în cadrul orchestrei „Mugurel”, acolo unde chiar dumnealui era și violonist. În cadrul Orchestrei de muzică populară „Lăutarii”, Lidia Bejenaru și-a făcut cariera în calitate de solistă începând cu 1979, dar și între 1974 și 1977.

A fost decorată, prin decret prezidențial, cu medalia „Meritul Civic” pentru merite în domeniul muzicii populare, în 1993.


Pub