(foto) Tom Hanks îşi vinde al său Toyota Land Cruiser FJ40. Are motor de la GM şi scaune de la Porsche

Celebrul actor american Tom Hanks a decis să îşi vândă una dintre mașinile sale, una foarte remarcabilă şi mai deosebită. Este vorba despre un clasic Toyota Land Cruiser FJ40 în stare perfectă.

SUV-ul va fi vândut prin licitaţie în ziua de 13 august. În schimb se doresc între 75 şi 125 de mii de dolari SUA.

Seria Land Cruiser 40 a fost produsă din 1960 până în 1984, dar exemplarul dat a fost asamblat în anii 80. Mașina arată autentică, însă componentele cheie s-au ales a fi înlocuite.

De exemplu, în locul originalului motor Toyota cu şase cilindri în linie a fost montat un benzinar L35 Vortec V6 de 4.3 litri, marca General Motors. El dezvoltă 180 CP (la 4.400 rpm) și este cuplat la o cutie de viteze mecanică cu cinci trepte, de la acelaşi producător.

Șasiul SUV-ului pe cadru a fost actualizat cu amortizoare de şoc ranforsate Old Man Emu, iar roţile frontale au hub-uri marca Warn cu blocare. Anvelopele folosite sunt Toyo Open Country 31 x 10,50 R 15LT

Hanks a modificat și interiorul mașinii după bunul său plac. Interesant este la acest capitol că scaunele frontale sunt marca Porsche, au spătare înalte și reglaje electrice. Împreună cu SUV-ul se vor oferi și scaunele standard din fabrică. Mai dispune şi de aer condiţionat, pe lângă încălzire auxiliară.

În cele din urmă, pe bord, celebrul actor a lăsat un autograf pentru viitorul proprietar, ceea ce va face automobilul şi mai special dintre toate cele de felul său.

Vezi şi: (video) Are pe bord peste 1.25 milioane de km şi totuşi a fost restaurată. Vezi cum arată o Toyota FJ44 pregătită pentru următorul milion

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/