/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Transporta ilegal peste două tone de alcool etilic. Un bărbat din Ceadîr - Lunga, reținut

missing
26 iulie 2021, ora 18:55

Un bărbat de 58 de ani din orașul Ceadîr-Lunga a fost reținut de polițiști fiind bănuit că a transportat circa 2 400 de litri de alcool etilic fără acte de proveniență. Totul s-a întâmplat duminică, pe un traseu din apropierea localității din care provine suspectul. 

Ieri, aproximativ la ora 17:00, oamenii legii au stopat un automobil de model „Mercedes Sprinter”. În timpul controlului actelor și verificării portbagajului, ofițerii au observat mai multe butelii. Acestea erau pline cu alcool etilic, în total 2400 de litri.

„Pentru că nu deținea acte pentru alcool, șoferul a fost condus la Inspectoratul de Poliție Ceadîr-Lunga pentru documentare. De asemenea, marfa a fost confiscată”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP).

Dacă va fi găsit vinovat de transportarea alcoolului fără dovada originii și a provenienței acestuia, șoferul riscă o amendă de la 3 000 la 4 500 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram