(video) Viceprimarul de Bălți, Nicolai Grigorișin, surprins într-o bătaie pe plaja bazei sale de odihnă din Ucraina

Viceprimarul de Bălți, Nicolai Grigorișin a participat la o bătaie ce a avut loc pe plaja zonei de odihnă Zatoka, Ucraina. Video-ul a fost publicat aseară, 24 iulie curent, pe un cont de pe o rețea de socializare „Odessa, așa cum este ea”. Adjunctul primarului a explicat că, de fapt, nu el a fost inițiatorul conflictului și a încercat doar să despartă bătăușii, scrie presa locală.

Foto: esp.md

Se presupune că acest conflict că marginea bazei „Automobilist” a fost curățată de alge. Tractorul le-ar fi întins de-a lungul plajei, iar persoanelor care se odihneau acolo nu le-a plăcut asta. Nemulțumirea i-a făcut pe unii să schimbe niște replici tăioase, care au degenerat într-o bătaie cu implicarea angajaților bazei și turiștilor. Martorii au solicitat să fie chemată poliția la fața locului.

Momentul a fost filmat și astfel a fost surprins și viceprimarul de Bălți, care de fapt ar deține baza „Automobilist”.

Nicolai Grigorișin, aflat în concediu, a confirmat că a avut loc un asemenea conflict.

„Ei nu au arătat asta, dar noi am scos 30 de tone de alge. Autoritățile locale nu întreprind nimic, iar oamenii se înecau în ele. Am chemat echipament și am început să le scoatem. Niște oameni în stare de ebrietate din baza vecină s-au agățat de angajatori, pentru că nu le plăcea mirosul acestor alge.

„Eu m-am implicat, astfel încât conflictul să nu degenereze. Pe de o parte erau cetățeni moldoveni, pe altă parte ucraineni. Am rezolvat totul. După care a intervenit și poliția. Cei care au inițiat totul au fost escortați undeva. Ce s-a întâmplat cu ei mai departe, nu știu.  Această plajă este comună, este pur și simplu separată de pietre. Cel mai important, totul este pe teritoriul meu. Se pare că am scos algele de pe pământul nostru și le-am depozitat pe pietre, care au rămas la suprafața apei. Și am dus 30 de tone de alge la depozitul de deșeuri de la MAZ. Totul a fost în aceeași zi. Da, atunci când colectați alge, există inconveniente, mirosuri. Dimpotrivă, am făcut-o pentru oameni, toată lumea de aici îmi spune mulțumesc, începând cu autoritățile locale și terminând cu oamenii obișnuiți. Și aici sunt oameni beți. Ce le spui? Tocmai m-am despărțit”, a declarat Grigorișin. 


Pub