Idei de la EU4Moldova Start-up City Cahul: soluții software de automatizare a proceselor economico-contabile

RPA Solution

Daniel și Octavian sunt doi frați ambițioși care și-au pus ca scop implementarea bunelor practice de la nivel mondial în Republica Moldova, prin oferirea soluțiilor software de automatizare a proceselor din departamentul economico-contabil din cadrul întreprinderilor naționale. Ei intenționează sa deschidă afacerea RPA Solution prin care vin cu soluția de automatizare a procesului de introducere a facturilor fiscale automat în sistemul contabil 1C. Aceasta soluție este destinata entităților prestatoare de servicii contabile și tuturor entităților cu un venit mai mare de un milion de lei.

Daniel este o persoană interesată de cifre, analize și bugete, este acreditat Lean Six Sigma Green Belt datorită soluțiilor inovative de automatizare, este master în Economie, Contabilitate, Audit și Informatică de gestiune, deține mai multe certificări acreditate de UiPath, de asemenea are experiență în domeniul financiar contabil atât în cadrul entităților mici și medii la nivel național, cât și experiență în cadrul multinaționalelor.

Octavian este o persoană activă, cu o experiență în industria IT, deține acreditare în Full Stack Web Development oferită de Tekwill Academy, își efectuează studiile în Informatică Economică în cadrul ASE București.

„În Republica Moldova exista o problema acută în domeniul financiar contabil, aceasta constă în procesarea facturilor fiscale în sistemul contabil 1C. Acesta este un proces care necesită mult timp, efort și este predispus erorilor factorului uman. La momentul actual, entitățile prestatoare de servicii contabile, cât și întreprinderile mari au contractate cu zeci de persoane care se ocupă exclusiv cu introducerea facturilor în sistem. Entitatea noastră are ca scop primordial rezolvarea acestei probleme”, povestesc tinerii.

RPA se descifrează ca Robotic Process Automatisation și vine cu o serie de soluții de automatizare, organizare și sistematizare a proceselor economice din cadrul unei entități. Acestea se realizează prin intermediul diverselor softuri RPA, la baza fiind UiPath și VBA. De asemenea ca produs secundar entitatea își propune ca pe lângă soluțiile RPA să ofere și soluții de web development.

Daca sunteți interesați de aceste servicii, puteți contacta tinerii pe Linkedin sau pe [email protected].

Ideea a fost prezentată în cadrul Hackathon-ului Start-up City Cahul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente