/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

43 de cazuri noi de COVID - 19, în ultimele 24 de ore! Doi oameni au murit în urma complicațiilor bolii

missing
25 iulie 2021, ora 17:45

Ministerul Sănătății anunță că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 43 de îmbolnăviri noi de COVID – 19. Asta după ce au fost efectuate 2737 de teste. Din numărul total de cazuri noi, două sunt de import, unul din Rusia și altul din Marea Britanie, iar niciunul nu e în rândul lucrătorilor medicali. 

Bilanțul îmbolnăvirilor de COVID a ajuns astfel în țara noastră la 258.624.

În prezent, în instituțiile medicale din țară sunt internate 192 de persoane confirmate cu nul coronavirus. 48 dintre bolnavi sunt în stare extrem de gravă, iar opt sunt conectați la aparate de respirație asistată.

Din păcate, în ultimele 24 de ore au fost confirmate încă două decese. Una dintre victime este o femeie de 49 de ani de la Strășeni, care suferea de pancreatită reactivă, avea hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă, obezitate și nefropatie. Cea de-a două victimă este un bărbat de 65 de ani din regiunea transnistrean cu obezitate și cardiopatie.

De la începutul pandemiei de coronavirus, 6244 de moldoveni au murit din cauza complicațiilor bolii.

Este și o veste bună! Alte 52 de persoane s-au vindecat. În total, 251.489 persoane s-au tratat de COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram