Weekend-ul acesta îl petrecem activ, la Chișinău: Iată unde poți merge ca să savurezi un spectacol muzical sau pur și simplu să socializezi

Dacă doriți să luați o pauză de la agitația zilnică, sunteți invitați să participați la manifestările cultural-artistice organizate la Chișinău. „În weekend-ul 24-25 iulie vor avea loc noi activități cultural-artistice, desfășurate în cadrul Proiectului Dialog social cu chișinăuienii”, anunță Ion Ceban, edilul capitalei.

Foto: Fb/Ion Ceban

„Locuitorii capitalei vor avea parte de spectacole muzicale, concursuri de desen pe asfalt pentru copii, dezbateri tematice pe domeniul arhitectural.

Astăzi, ONG Save Chișinău cu participarea Consiliului Local de Tineret Centru vor organiza o dezbatere publică pentru tineret și adulți cu genericul „Descoperă Chișinăul”.

Sesiunea va începe la ora 09:00, în incinta Preturii sectorului Centru.

De asemenea, seara, oamenii se pot delecta cu un spectacol muzical – artistic susținut de Orchestra Avanti, ce va fi susținut în Parcul Valea Trandafirilor Havuzul muzical.

Duminică, începând cu ora 10:00, cei mai mici spectatori pot participa la manifestarea cultural-artistică cu genericul - Vacanța mea de vis.

Seara se va încheia cu muzică, de la ora 19:00, în Parcul „ La Izvor” va avea loc un spectacol muzical-artistic, iar pe scenă va urca Orchestra de muzică populară, Busuioc, ansamblurile folclorice „Doina” și „Codrenii”.

Evenimentele enunțate au drept scop valorificarea potențialului artistic al comunităților de artă, prin comunicarea între generațiile de artiști și tinerii, promovarea valorilor artistice autohtone, precum și stimularea interesului publicului-spectator pentru recunoașterea creațiilor artistice autentice.

Să ne bucurăm împreună de evenimentele inedite organizate în Chișinău!”, a scris Ion Ceban, pe pagina sa de Facebook.

Startul manifestărilor a fost dat încă din luna mai, anul curent.



Pub