image
Sursa foto: jurnal.md

Polițiștii de frontieră au reținut trei persoane anunțate în urmărire națională care intenționau să treacă ilegal hotarul

Trei persoane anunțate în urmărire națională, au fost depistate și reținute de către angajații Direcției regionale SUD a poliției de frontieră, în ultimele zece zile.

Un tânăr de 20 de ani a fost observat în preajma localităților  Leova – Bumbăta, deplasându-se spre malul râului Prut. Ca rezultat, a intervenit patrula Sectorului Poliției de Frontieră Leova. Ca urmare a verificărilor adiționale, s-a aflat că tânărul originar din Onișcani, Călărași, a fost anunțat în căutare la începutul anului curent de către Inspectoratul de Poliție Călărași în cadrul unei cauze penale. Acest detaliu a determinat tânărul să încerce să plece ilegal peste hotarele țării.

Totodată, în orașul Vulcănești a fost depistată o femeie în vârstă de 57 de ani, cautată de Poliția de Frontieră din luna februarie a anului curent. Persoana urmează să fie prezentată la Procuratura raională Taraclia, unde figurează în cadrul unui dosar de urmărire penală. 

Poliția de frontieră a mai identificat un locuitor al municipiului Cahul, originar din Kazahstan, în vârstă de 43 ani. Bărbatul s-a prezentat pe sensul de ieșire din Republica Moldova, în punctul de trecere a frontierei Cahul. În timpul procesării datelor, pe numele acestuia a apărut un consemn, ca fiind căutat de către Inspectoratul de Poliție Cahul. La scurt timp, persoana a fost deferită Poliției pentru luarea măsurile legale ce se impun.

Noutăţile partenerilor

comentarii: