image
Sursa foto: Getty Images

Transferul lui Raphael Varane la Manchester United a intrat în impas! Unde s-au blocat negocierile dintre cluburi

Transferul lui Raphael Varane (28 de ani) de la Real Madrid la Manchester United părea ca și rezolvat, însă lucrurile au luat o turnură neașteptată.

Dacă fundașul francez a ajuns la un acord cu clubul de pe Old Trafford de câteva zile bune, se pare că Manchester United și Real Madrid încă nu au reușit să ajungă la o înțelegere.

Potrivit cotidianului spaniol AS, prima ofertă oficială făcută de Manchester United pentru campionul mondial a fost de 45 de milioane de euro. Madrilenii au refuzat categoric această propunere, dorindu-și nu mai puțin de 70 de milioane de euro pentru a-l lăsa pe francez să plece.

Aceeași sursă a mai dezvăluit faptul că, în cazul în care cele două echipe nu ajung la o sumă mai aproape de cerințele spaniolilor, aceștia sunt dispuși să îl păstreze pe Varane.

Aflat în discuții cu Manchester United pentru Raphael Varane, clubul madrilen le-ar fi pus la dispoziție diavolilor roșii și pe Vinicius Junior, considerat una dintre cele mai mari speranțe ale fotbalului brazilian.

Potrivit jurnalistului britanic Matt Law, planul galacticilor este de a-l împrumuta pentru un sezon pe Vinicius Junior pe Old Trafford, pentru ca mai apoi clubul englez să fie obligat să le plătească aproximativ 70 de milioane de euro în schimbul achiziționării permanente ale fotbalistului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: