image
Sursa foto: Getty Images

Vești proaste la Real Madrid! Un jucător esențial pentru echipă are COVID-19. Anunțul făcut de club

Lumea sportului se confruntă în continuare cu cazurile de COVID-19, așa cum se poate observa în aceste zile la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

La fotbal, cel mai recent caz este al lui Karim Benzema. Atacantul de 33 de ani, rămas căpitanul lui Real Madrid după plecarea lui Sergio Ramos, a contractat virusul.

Pe site-ul său, clubul madrilen a publicat un comunicat oficial în care anunță că Karim Benzema a fost infectat cu coronavirus.

Rămâne de văzut dacă francezul a făcut o formă ușoară sau mai serioasă a bolii, având în vedere faptul că Real Madrid va avea nevoie de el peste aproximativ trei săptămâni, pe 14 august, când debutează în La Liga contra celor de la Alaves.

Mohamed Henni, un influencer cunoscut din Franța și prieten foarte bun cu Karim Benzema, a publicat recent un videoclip în care pretinde că știe exact cum se va termina povestea transferului lui Mbappe, iar sursa ar fi chiar atacantul lui Real Madrid.

Potrivit acestuia, decarul parizienilor ar urma să ajungă pe Santiago Bernabeu la sfârșitul lui august. Argumentul său pentru materializarea transferului este faptul că proiectul de la PSG îl are în centru pe Neymar, Mbappe dorind să fie pionul principal indiferent de echipa la care va juca din sezonul viitor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: