(video) Postică, decorat de Patriarhul Kiril: Am tăcut, era campanie și știam că va fi multă murdărie. Poza cu Dodon eu am făcut-o, eu am postat-o și vă spun de ce

Omul de afaceri Sergiu Postică a publicat un video pe pagina sa de Facebook, în care vine cu mai multe explicații privind situația incredibilă în care s-a pomenit recent, din cauza unei poze alături de liderul PSRM Igor Dodon publicată pe rețelele de socializare. „99% dintre comentarii sunt negative”, a spus Postică după o analiză, și a venit cu scuze pentru cei pe care „i-a supărat”.

Foto: Facebook/Sergiu Postică

„Poți să faci de 100 de ori bine, iar 101 oară ceva nu e pe plac și îți sparg toți capul.

Eu am făcut saltul, iar Igor Dodon nu mai prezintă interes să bat în el.

Acum așteptările sunt cosmice de la noua guvernare și este foarte mare probabilitatea ca peste jumate de an, un an să o critic pe Maia Sandu, deja, vă imaginați?”, a spus omul de afaceri.

Postică a explicat că poza cu Igor Dodon a fost făcută la o nuntă din localul pe care îl deține, mireasa fiind nepoata fostului șef de stat, Igor Dodon.

„Cât am bătut eu în unchiul ei, iar ea oricum a spus că vine la noi și Igor Dodon, deși a refuzat inițial să vină la nuntă, oricum a venit. Inițial m-a salutat, mi-a aruncat niște replici tăioase, apoi s-a dus de lângă mine. Apoi a venit și Galina Dodon și m-a întrebat de ce am criticat atât.

Faptul că mulți cred că mi s-a pus șah, oameni buni, viața nu e o partidă de șah, viața sunt multe partide, iar eu am o afacere.

Am făcut niște poze, le-am arătat toată investiția pe care am făcut-o și poza eu am decis să o public, nu era o poză făcută de un paparazzi, eu am decis pentru că nu aveam ce să ascund”, a mai spus Postică.

Omul de afaceri a anunțat, totodată, că în plină campanie electorală a fost decorat de către Patriarhul Rusiei Kiril cu o medalie personalizată, pentru actul de binefacere „oxigen pentru viață”, în cadrul căruia s-au procurat 330 de aparate de oxigen, atât de necesare în plină pandemie de Covid-19.

„Nu am spus despre asta în campanie. Soția mi-a spus că doamne ferește, câtă murdărie va fi acuș și iată că a avut dreptate”, a mai adăugat Postică.

Omul de afaceri a fost rugat să părăsească Partidul Schimbării, condus de Ștefan Gligor, după ce a stârnit un val de critici cu poza alături de Igor Dodon, publicată pe rețelele de socializare.


Pub