Aplicația mobilă a site-ului „Multimedia” a parlamentului a fost actualizată. Activitatea deputaților va fi și mai aproape de tine

dsdsd

Utilizatorii au obținut versiunea mobilă a portalului multimedia al Parlamentului, adaptată, într-un format ușor și intuitiv de utilizat, pentru un dispozitiv mobil sau tabletă. Aplicația mobilă „Multimedia” oferă utilizatorilor posibilitatea de a se informa despre activitatea legislativului, speakerului sau a comisiilor și fracțiunilor parlamentare. De asemenea, în aplicație este publicată agenda parlamentară, dar și materiale video, fotografii, declarații de presă și comunicate.

Aplicația poate fi descărcată pe dispozitivele mobile care funcționează cu sistemele de operare iOS și Android prin intermediul App Store (iOS) sau Google Play Store (Android).

Concomitent, Secretariatul Parlamentului definitivează aplicația mobilă „Vizite în Parlamentul Republicii Moldova” care, de asemenea, este disponibilă pentru sistemele de operare iOS și Android.

Accesând aplicația mobilă „Vizite”, cetățenii vor putea programa vizite în incinta parlamentului, după scoaterea măsurilor de restricție în legătură cu COVID-19. De asemenea, utilizatorii vor putea participa la tururi virtuale care în prezent pot fi urmărite de pe ecranele computerelor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente