‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 28 martie, 2024
19.4 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleUNDP Moldova lansează patru concursuri de granturi

UNDP Moldova lansează patru concursuri de granturi

‹ adv ›
‹ adv ›

Proiectul „Dezvoltarea capacităților de export pe malurile Nistrului” (AdTrade), implementat de PNUD cu susținerea financiară a Suediei și Marii Britanii, lansează patru concursuri de granturi pentru antreprenori, organizații de susținere a afacerilor și organizații ale societății civile de pe ambele maluri ale Nistrului în vederea dezvoltării afacerilor și promovării exporturilor.

Granturi pentru Exporturi comune prin inovații și asociere

Concursul de granturi „Exporturi comune prin inovații și asociere”. Formularele de aplicare, condițiile de participare la concurs, precum și criteriile de evaluare a propunerilor de proiect sunt disponibile aici.

Termenul limită pentru depunerea solicitărilor este 13 august 2021, ora 16:00.

Granturi pentru Accelerarea potențialului de export al companiilor

Concursul de granturi „Accelerarea potențialului de export al companiilor” Formularele de aplicare, condițiile de participare la concurs, precum și criteriile de evaluare a propunerilor de proiect sunt disponibile aici.

Termenul limită pentru depunerea solicitărilor este 12 august 2021, ora 16:00.

Granturi pentru Dezvoltarea capacităților organizațiilor de susținere a afacerilor și a competențelor lor în domeniul advocacy

Concursul de granturi „Dezvoltarea capacităților organizațiilor de susținere a afacerilor și a competențelor lor în domeniul advocacy”. Formularele de aplicare, condițiile de participare la concurs, precum și criteriile de evaluare a propunerilor de proiect sunt disponibile aici.

‹ adv ›

Termenul limită pentru depunerea solicitărilor este 16 august 2021, ora 16:00.

Granturi pentru Promovarea accesului femeilor și fetelor din regiunea transnistreană la știință, tehnologie, inginerie și matematică

Concursul de granturi pentru promovarea accesului femeilor și fetelor din regiunea transnistreană la știință, tehnologie, inginerie și matematică. Formularele de aplicare, condițiile de participare la concurs, precum și criteriile de evaluare a propunerilor de proiect sunt disponibile aici.

Termenul limită pentru depunerea solicitărilor este 18 august 2021, ora 16:00.

‹ adv ›

Mai multe detalii găsiți aici.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Comentarii