image
Sursa foto: Getty Images

Mauro Icardi poate reveni în Serie A! Condiția ca AS Roma să facă o ofertă pentru atacantul lui PSG

AS Roma, formația preluată în această vară de Jose Mourinho, vrea să se întărească serios în această vară, pentru a ataca o clasare în primele patru din Serie A.

După ce a rezolvat transferurile lui Rui Patricio, portarul naționalei Portugaliei, și Matias Vina, fundașul stânga adus pentru a-l înlocui pe Leonardo Spinazzola, accidentat la EURO 2020, AS Roma pregătește și un transfer pentru ofensivă, în cazul în care Edin Dzeko va pleca.

Potrivit Gazzetta dello Sport, Mauro Icardi se află pe lista Romei, iar negocierile vor fi demarate dacă Edin Dzeko va pleca.

Jose Mourinho i-a arătat încredere atacantului bosniac de 35 de ani la începutul acestei pregătirilor, dar AS Roma este dispusă să renunțe la Edin Dzeko, care are și un salariu de 7.5 milioane de eure pe an, considerat prea mare pentru ce a oferit fotbalistul, dacă oferta corectă va veni.

Mauro Icardi a încheiat în această vară al doilea sezon la PSG, fără să reușească să convingă. Argentinianul, pentru care clubul francez a plătit lui Inter 50 de milioane de euro, a bifat 28 de meciuri pentru PSG stagiunea precedentă, 19 din postura de titular, reușind să marcheze de 13 ori, de șase ori mai puțin decât o făcuse în primul sezon la Paris, în 34 de meciuri.

Dacă transferul la AS Roma se va realiza, Mauro Icardi ar reveni în Italia după doi ani. În Serie A, atacantul argentinian a jucat între ianuarie 2011 și iulie 2019, la Sampdoria și Inter Milano.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: