Ucisă și aruncată în apropiere de calea ferată: Crimă la Florești, săvârșită la beție
O femeie de 50 de ani, originară din raionul Soroca, dar care locuia în satul Putinești, raionul Florești, a fost găsită fără răsuflare la sol de către o locuitoare, în apropiere de calea ferată din oraș. Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de 21 iulie.La scurt timp, oamenii legii au reținut un suspect.
Foto:
„Pe suprafața cadavrului au fost depistate multiple plăgi provocate de un obiect ascuțit, în regiunea gâtului și toracelui. În urma măsurilor operative întreprinse de polițiștii din Florești, la scurt timp a fost identificată persoana care ar fi comis infracțiunea. Acesta s-a dovedit a fi un locuitor al aceluiași sat, în vârstă de 51 de ani, care anterior a fost judecat pentru diverse infracțiuni.

Din declarațiile bărbatului, femeia a consumat împreună cu el băuturi alcoolice, între ei iscându-se un conflict. În timpul conflictului, aceasta l-ar fi numit cu diverse cuvinte necenzurate. În consecință, bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri în cu un obiect ascuțit confecționat artizanal”, se arată într-un comunicat al poliției. 

Ulterior bărbatul a încercat să ascundă obiectul infracțiunii, aruncându-l într-o grădină din preajma gospodăriei sale, unde a fost depistat de polițiști.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală conform art.145 al.1 Cod Penal, iar persoana bănuită a fost reținută pentru 72 de ore.

Conform legii penale, persoana vinovată de comiterea infracțiunii de omor intenționat riscă pedeapsă cu închisoarea pe un termen de la 10 la 15 ani.


Pub