La MAIB cardurile noi ajung gratuit acasă

Pentru că vrem să descoperi o lume bancară nouă cu o multitudine de beneficii te invităm vara aceasta să comanzi un card bancar la orice sucursală Moldova Agroindbank sau prin aplicația mobilă MAIBank şi să îl primești gratuit la adresa indicată.

Serviciul de livrare gratuită este disponibil pentru toate cardurile din colecția MAIB emise cu PIN by SMS: Mastercard Gold, Visa Gold, AMEX GREEN, AMEX GOLD, GAMA Start, GAMA Universal, GAMA Premium, VISA Platinum, Mastercard World Elite sau Visa Classic Avanti.

Acum, cu o singură vizită la bancă poți obține un card nou. Pentru aceasta:

  1. îți programezi online vizita prin intermediul aplicației Earlyone, pe care o poți descărca din:

           

Play Store              sau             App Store

  1.   te prezinți la bancă o singură dată cu buletinul de identitate, conform programării prealabile;
  2.   perfectezi cererea de emitere a cardului și bifezi opțiunea de livrare prin curier, indicând adresa convenabilă. Atât!

Dacă ai deja un card și utilizezi App MAIBank, ai posibilitatea de a solicita eliberarea unui card nou direct din aplicație. E la fel de simplu:

Click 1: Intră în MAIBank, pe ecranul principal găsește opțiunea: „Deschide un card nou” și selectează cardul dorit din lista cardurilor disponibile.

Click 2: Alege opțiunea de livrare a cardului prin curier. După ce parcurgi etapa de solicitare a cardului de plată, bifează opțiunea de livrare la domiciliu și indică adresa la care vrei să-l primești.

Îndată ce cardul e gata, Nova Poshta Moldova o să-l aducă în orice localitate din țară (excepție localitățile din stânga Nistrului și mun. Bender). Pentru siguranța banilor tăi din cont, cardul este livrat inactiv și fără PIN-cod, pe care îl vei seta de sine stătător la orice bancomat MAIB.

După primirea cardului, instalează în telefon și activează aplicația mobilă, care îți va deschide drumul către bankingul mobil. Cu App MAIBank ai oricând la îndemână cele mai importante servicii și produse bancare.

Oferta de livrare gratuită a cardului este valabilă până pe 31 august a.c.

Pentru informații suplimentare apelează Contact Center la numărul scurt 1313.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.