(video) Viral: Priviți cum s-a încheiat ieșirea concomitentă a doi şoferi din locuri de parcare diferite

O cameră de supraveghere de pe o stradă din São Paulo, Brazilia, a surprins momentul producerii unui accident viral. Conducătorii a două automobile, de model Chevrolet Onyx și Honda Civic, au început concomitent să efectueze manevrele necesare pentru a ieşi din locurile de parcare aflate de o parte şi de alta a străzii. “Sincronizarea” involuntară a dus la un accident.

Întrucât șoferii ambelor mașini se deplasau în marșarier, aparent nu au fost destul de atenţi şi nu știau despre existența celuilalt, asta până când nu s-au ciocnit în mijlocul drumului.

Honda Civic a părăsit un garaj privat, iar Chevrolet-ul parcarea unui service auto, acolo unde s-a întors după accident. Automobilele vor avea nevoie de schimb de bare de protecţie şi reparaţie a hayoanelor, cel puţin.

Vezi şi: (video) Este incredibil! Cum doi şoferi şi-au lovit maşinile după ce au ieşit concomitent din locurile de parcare

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/