(video) O nouă rută de troleibuz, în capitală: Leagă Poșta Veche de Botanica
Potrivit autorităților, linia de troleibuz cu numărul 28 care leagă cartierul Poșta Veche și sectorul Botanica a fost lansată pentru a soluționa și ușura deplasarea cetățenilor, iar pentru proiect au fost alocate peste opt milioane de lei.
Foto: Captură de ecran

Potrivit responsabili de la primarie: „Începând de astăzi pe ruta 28 vor activa 6 unitați de transport, aceste unități sunt din dotarea Reginei Transport, intervalul de succedare va substitui 15 minute suntem și conditionati și cu situația din trafic, aceasta ruta a fost ca o soluție pe numeroaselor cereri din partea locatarilor din sectorul Poșta Veche unde ruta 25 nu facea față”.

„Este o rută nouă pe care o punem astăzi în mișcare aceasta va conecta Poșta Veche cu sectorul Botanică, o rustă destul de solicitata. Intervalul de așteptare va fi maximul 15 minute. Până la strada Eugen Doga va fi sistată orice opține de parcare pe partea dreaptă pentru a nu bloca transportul public. Linia de contact este nouă, iar proiectul a fost realizat anul trecut și anul curent. Este vorba despre doi kilometri de linie de contact pentru a putea da posibilitate transportului public să circule ”, a declarat primarul general, Ion Ceban.

Urmărește declarațiile pe UNIMEDIA:



Pub