Înscrierile la programele de Licenţă şi Masterat de la ASEM sunt în plină desfăşurare

219154912_4503445556372888_708151899573184989_n

În Academia de Studii Economice a Moldovei, înscrierile, inclusiv online la programele de studii pentru Ciclul I, Licență și Ciclul II, Masterat sunt în plină desfășurare.

ASEM vine cu o ofertă de 19 programe universitare de licenţă și 39 programe de masterat, învățământ cu frecvență și frecvență redusă, cu predare în limbile română, rusă, engleză și franceză.

ASEM dispune de programe universitare adaptate noutăților din mediul de afaceri. Companiile partenere oferă stagii atractive studenţilor, iar interesul fiecărei facultăți a ASEM este să fie într-un dialog permanent cu marile companii pentru a fi mereu la curent cu noile cerințe din piața muncii. Studenţii au acces la angajatori de top, iar diploma de absolvent ASEM constituie garanția unui viitor sigur.Studenţii ASEM au oportunitatea de a intra în posesia a numeroase burse de excelență, de performanță, de merit, precum: Bursa Preşedintelui, Bursa Guvernului, Bursa Republicii, Burse pentru Viitorul Tău” şi altele. Programele de studii cu diplomă dublă şi triplă oferă studenţilor experienţă internaţională şi schimburi valoroase de mobilitate academică. ASEM pune la dispoziție cea mai mare bibliotecă cu profil economic din ţară, un complex universitar modern şi multe facilităţi de învăţare.Pentru întrebări și informații detaliate despre Admitere și ASEM, candidații au la dispoziție paginile instituționale, ASEM – Admiterea 2021 – https://www.facebook.com/groups/755464458425281, Instagram: @asem_moldova şi numerele de telefon: 060 43 43 44 sau 022 402 900

Informaţie despre oferta educaţională şi depunerea actelor online, poate fi consultată la următorul link: https://admitere.ase.md/

Academia de Studii Economice din Moldova este o universitate dinamică, într-o adaptare permanentă la cerințele economiei de piață.

Acest material a fost scris și redactat de echipa ASEM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #promoASEM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente