image
Sursa foto: Jurnal.md / Nadejda Roșcovanu

„Ușurarea” lui Sârbu n-a durat; A fost numit vicepreședinte al PP Șor la două zile după ce zicea că se lasă de politică

Sergiu Sârbu a fost numit vicepreședinte al Partidului Politic Șor. Asta deși acum două zile spunea că se retrage din politică și că simte o „ușurare” în legătură cu această decizie.

„Fostul deputat al Platformei parlamentare „Pentru Moldova”, juristul Sergiu Sîrbu a fost numit în funcția de vicepreședinte al Partidului „ȘOR”. O decizie în acest sens a fost luată de către președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor. Sergiu Sîrbu urmează să preia responsabilitatea în ceea ce privește aspectele de ordin juridic și legislativ”, anunță un comunicat al PP Șor.

Decizia urmează sa fie parafată de Consiliul Politic Național al Partidului „ȘOR”, care urmează să se întrunească în curând în ședință/

„Recent, Ilan Șor a menționat că toți candidații pentru funcția de deputat, incluși pe lista Partidului „ȘOR” la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, se vor regăsi în echipa formațiunii pe care o conduce. Și asta deoarece aceștia sunt profesioniști și pot contribui semnificativ la implementarea programului politic al partidului, precum și la rezolvarea problemelor din țară”, se mai spune în comunicatul de presă.

Acum două zile, Sergiu Sârbu spunea că se retrage din politică și că nu are niciun regret, „ba chiar o mică ușurare”.

„Nu poți să fii în politică foarte mult timp. A venit timpul să mă dau într-o parte, vin oameni noi”, a spus Sârbu, într-un interviu pentru TV8, precizând că intenționează să finalizeze studiile de doctorat, iar ulterior își propune să ofere consultanță în domeniul juridic.

Precizăm că, de-a lungul carierei sale politice de până acum, Sergiu Sârbu a schimbat patru partide, fiind deputat PCRM, după care PD, apoi Pro Moldova, iar în cadrul ultimelor alegeri parlamentare a figurat pe listele Partidului ȘOR.

Noutăţile partenerilor

comentarii: