image
Sursa foto: catine.ro

Topul celor mai manipulatoare zodii: Care sunt nativii cărora le place să-i controleze pe cei din jur

Chiar și cei mici apelează la tehnica de manipulare și de cele mai multe ori reușesc să-i determine pe părinții să le ofere ceea ce își doresc. Fiecare zodie are metode diferite, însă doar câteva dintre ele sunt maestre în arta manipulării.

Scorpion

Scorpionul este cel mai manipulator semn zodiacal. Este foarte ambiţios şi poate analiza foarte bine tot ceea ce se întâmplă în jurul lui. Cei născuți în acest semn este capabil să îţi vadă slăbiciunile, îţi vor spune exact ce vrei să auzi.

Au capacitatea de a memora orice informaţie pe care o primeşte, informații pe care le vor folosi în favoarea lor cândva. Scorpionului îi place să deţină controlul, dar se folosește de această abilitate şi din dorinţa de a-şi proteja interesele personale, cât şi pe cele ale persoanelor la care ţine.

Rac

Racul este foarte intuitiv și plin de sensibilitate. Nativiilor din această zodie le place să apeleze la manipularea emoțională și cel mai mare avantaj este imaginația bogată. Acești nativi au tendința de a vina pe cei din jur pentru scenarii care nu s-au întâmplat niciodată în realitate. Se folosesc de manipulare din dorința de a-i ţine cât mai aproape pe cei dragi.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni sunt extrem de curioși și foarte manipulatori. Au o mulțime de fețe și pot transforma orice situație în funcție de cum le este mai bine.

Datorită abilității de a folosi cuvintele, aceștia reușesc să te ducă de la o discuție la alta și astfel te vrăjesc până ajungi să fii de acord cu ceea ce zic. Le place să-ți spune lucruri frumoase care pot sau nu să fie adevărate.

Pești

Nativii din zodia Pești sunt persoane visătoare și foarte sensibile, dar asta nu-i împiedică să apeleze la manipulare. Reușesc să manipuleze foarte ușor, și de obicei, spun ca tine și fac ca ei. Au o putere de convingere foarte mare și reușesc foarte ușor să te determine să faci ca ei.

Iubesc dramele și de multe ori se plâng de haosul creat chiar de ei. Nu vor recunoaște că ei sunt de vină și vor da vina pe tine pentru problemele pe care le au.

Balanță

Este un semn sincer care mereu se luptă pentru echilibru, iar când apelează la manipulare folosește multe argumente pentru a te trage de partea lui. Nu îi place să alegă o singură parte și vor juca rolul avocatul pentru toată lumea, fără să se implice. Este unul dintre cele mai puțin cinstite semne zodiacale, și nu le este frică să spună o minciună.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: