image
Sursa foto: jurnal.md

Bătaie în direct la Jurnal TV: Fostul viceministru de Interne, Ghenadie Cosovan, trântit la pământ de Sergiu Tofilat (VIDEO)

Membrul Partidului Schimbării Sergiu Tofilat l-a doborât pe fostul viceministru de interne, Ghenadie Cosovan, după un schimb dur de replici.

Altercația a avut loc în această seară, în urmă cu puțin timp, la „Ora Expertizei” de la Jurnal TV.

Ghenadie Cosovan: „D-nul Tofilat, de ce nu vorbiți cum s-au privatizat conductele de gaz, Uzina Metalurgică, de eroii care au ieșit în vileag și sunt mari patrioți”?

Sergiu Tofilat: „Dar, dvs d-nule Cosovan nu vă este rușine pentru că ați deservit regimul lui Plahotniuc, în 2017 ați făcut miting-uri pentru susținerea sistemului mixt, în iunie 2019 ați ieșit la miting în fața sediului PAS, să preveniți coaliția împotriva lui Plahotniuc, special să îl țineți la putere. Ani de zile ați ros pantalonii pe la televiziunile lui Plahotniuc, sunteți complice la uzurparea puterii de stat”.

Ghenadie Cosovan:„Tu nu ai să îmi închizi gura niciodată”.

Sergiu Tofilat:„Dvs aveți probleme cu auzul”.

Ghenadie Cosovan: „În perioada aceasta eu am divulgat schema de corupere a deputaților, când toți tăceau... Eu o să-ți dau una în bot amuș. Eu am apărat Patria și tu nu mă face „lepădătură”, „mudacule” ce ești”.

Noutăţile partenerilor

comentarii: