„S-a retras din politică” până în Partidul Șor: Sergiu Sîrbu, numit vicepreședinte al formațiunii

Fostul deputat al Platformei parlamentare „Pentru Moldova”, juristul Sergiu Sîrbu a fost numit în funcția de vicepreședinte al Partidului „Șor”. O decizie în acest sens a fost luată de către președintele Partidului „Șor”, Ilan Șor, se arată într-un comunicat al formațiunii.

Foto: Colaj UNIMEDIA

„Prin urmare, Sergiu Sîrbu urmează să preia responsabilitatea în ceea ce privește aspectele de ordin juridic și legislativ.

Decizia urmează sa fie parafată de Consiliul Politic Național al Partidului „Șor”, care urmează să se reunească în ședință, în curând”, se mai arată în comunicatul citat.

Acum două zile, fostul deputat Sergiu Sîrbu a anunțat că se retrage din politică, vrea să finalizeze studiile de doctorat, iar ulterior își propune să ofere consultanță în domeniul juridic.

La 19 februarie, un grup de deputați, în frunte cu Candu, printre care și Sergiu Sîrbu au părăsit fracțiunea PD din Parlament și au creat grupul parlamentar Pro Moldova.

Iar la 23 octombrie 2020, deputatul Sergiu Sîrbu a anunțat că părăsește și grupul parlamentar Pro Moldova și a aderă la platforma Pentru Moldova.

La parlamentarele din 11 iulie 2021, Sîrbu nu a acces în Parlament, fiind candidatul cu numărul 9 pe lista Partidului Șor.


Pub