(video) Viaţa de lux a șefului Poliţiei Rutiere din Stavropol, dată peste cap astăzi. Iată în ce casă locuia

Şeful Poliţiei Rutiere (GIBDD) din regiunea Stavropol (aflată geografic între Marea Neagră şi Caspică) și mai mulți dintre subalternii săi, inclusiv adjuncți, au fost astăzi reținuți. Colonelul Alexei Safonov este suspectat de corupție și abuz de putere în cadrul unui dosar penal.

Conform informațiilor oficiale, dosarul a fost inițiat pe baza unei infracțiuni în conformitate cu alineatul 6 al articolului 290 din Codul Penal al Federației Ruse (prevede o amendă impunătoare, privarea dreptului de a ocupa anumite funcţii pentru până la 15 ani sau maxim 15 ani de închisoare), cu privire la luarea de mită în proporții deosebit de mari de către un grup organizat sub conducerea lui Safonov.

S-a constatat că, timp de câțiva ani, membrii grupării au perfectat ilegal nişte permise, pe care le-au distribuit în schimbul unor remunerări financiare persoanelor care efectuează transportul culturilor de cereale și al mărfurilor inerte pe teritoriul regiunii Stavropol. Aceste acte le-au permis proprietarilor de vehicule să efectueze în mod liber şi fără verificări transportul de mărfuri, inclusiv prin posturi de poliție staționare și mobile, încălcând astfel legislația administrativă.

Ca urmare a acestor fapte criminale, membrii grupării au primit mită în proporții deosebit de mari, în valoare totală de peste 19 milioane de ruble (peste 200.000 de euro).

O declarație anterioară a lui Safonov despre cât de dăunătoare este mita 🙂

La locurile de reședință ale suspecților, în inspectorate, în birourile organizațiilor de transport și alte adrese au fost efectuate percheziții, peste 80, în timpul cărora au fost confiscate cantități mari de numerar, mașini scumpe, articole și documente de interes pentru anchetă. Astfel a ieşit la iveală şi luxul în care locuia marele şef.

https://youtu.be/xPztuNlZO3M
https://youtu.be/zW0YxCBJlAA

Alexei Safonov și alţi şase membri ai grupului condus de el, dintre care fostul șef al Poliţiei Rutiere din regiunea Stavropol, un inspector superior şi patru civili au fost reţinuţi şi urmează să se decidă de către instanţa de judecată o măsură de arest preventiv pentru toţi.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/